Γενικά

Η ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από την εταιρία Μονωτική Καλτσάς (στο εξής “εταιρία”), που εδρεύει στη Λάρισα. Με την πρόσβαση και την περιήγηση σας στον ιστότοπο επιβεβαιώνετε την συγκατάθεσή σας και τη συναίνεσή σας στους παρακάτω όρους χρήσης. Η ανάγνωση των συγκεκριμένων όρων είναι υποχρεωτική προτού χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.

Η Μονωτική Καλτσάς έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Όρους χρήσης» ή/και την «Πολιτική Απορρήτου» ή ακόμη και να τερματίσει την ιστοσελίδα της ή/και τις υπηρεσίες της οποιαδήποτε στιγμή.

Η ανανέωση του περιεχομένου μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την ενημέρωσή του για τις σχετικές αλλαγές.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο info@kaltsas.gr ή καλέστε στο 2410 289925.

Πνευματική ιδιοκτησία Πληροφοριών Ιστοτόπου

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του ιστοτόπου.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε είδους ζημιά μπορεί να προκληθεί στον επισκέπτη από την επίσκεψή του στον ιστότοπο αυτό. Ο χρήστης της ιστοσελίδας έχει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για τον τρόπο αξιοποίησης των διαθέσιμων πληροφοριών της, καθώς και για την πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Υπερσύνδεσμοι σε σελίδες τρίτων

Είναι πιθανό να υπάρξουν παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων με τη χρήση συνδέσμων (links/ hyperlinks), προς το σκοπό της διευκόλυνσης των χρηστών της ιστοσελίδας. Υπογραμμίζουμε ότι οι δικτυακοί τόποι στους οποίους γίνεται παραπομπή υπόκεινται στους όρους χρήσης των  αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η εμφάνιση των συνδέσμων αυτών στον δικτυακό τόπο της εταιρίας δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την εταιρία η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που ενυπάρχουν σε αυτούς. 

Υποχρεώσεις Χρήστη Απέναντι στην Ιστοσελίδα

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα τη χρησιμοποιούν για: αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Τρόποι Επικοινωνίας

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αποστολής μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter) ενημερωτικού ή προωθητικού χαρακτήρα για τις υπηρεσίες της σε χρήστες κατόπιν της ρητής τους συναίνεσης και πάντα με τη δυνατότητα απεγγραφής τους από τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή ο χρήστης- αποδέκτης των μηνυμάτων το επιθυμεί με ευκρινή και ξεκάθαρο τρόπο.

Όροι και Ρυθμιστικές Αρχές

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εξ’ αυτών προκύπτει ότι είναι άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι δεν επηρεάζονται από αυτόν και εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. Για κάθε διαφορά που δύναται να προκύψει εξ’ αυτών αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λάρισας.